Dodaj:
Serwis informacyjny
polskiej branży lodziarskiej
Reklama

To jest miejsce na twoją reklamę.

Więcej informacji w dziale Reklama

750x100px - billboard

Zaczynamy cykl artykułów, które mają pomóc w zaplanowaniu najważniejszych kroków podczas rozpoczęcia "przygody" z własną lodziarnią.
22.02.2015 10:30
Niemal każda lodziarnia jest wyposażona w automat do bitej śmietany. W przypadku awarii koszty jego naprawy często dochodzą nawet do kilku tysięcy złotych. Poniżej przedstawio...
19.02.2015 15:14
Sacharydy to cukry, znane człowiekowi jako naturalne źródło energii. Nieoznacza to jednak, że można bezkarnie zajadać się aż dym rodzajem i dowolną ilością cukrów, gdyż może...
17.02.2015 12:00
Gofry są doskonałym uzupełnieniem menu w sezonowych lodziarniach. Sprzedaż gofrów wyraźnie wzrasta, gdy temperatury powietrza nie zachęcają do kupowania lodów.
14.02.2015 14:41
Należy sobie zadać przewrotne pytanie - czy faktycznie istnieje jakaś różnica między lodami włoskimi a innymi lodami? Przecież „gelato” to po prostu włoskie słowo, które oznacza...
14.02.2015 14:36
Najgorszym okresem na kupowanie maszyn do naszych lodziarni są miesiące wiosenne i sezon letni.
12.02.2015 15:45
Podczas pracy maszyny do lodów chłodzonej wodą do sieci kanalizacyjnej wypływa z woda. Na jej podstawie możemy wstępnie zdiagnozować sprawność układu systemu chłodzenia.
12.02.2015 15:38

 

Reklama

To jest miejsce na twoją reklamę.

300x100px - rectangle

Reklama

To jest miejsce na twoją reklamę

300x100px - rectangle

© 2019 Lodziarstwo.pl
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

Zgłoś błąd lub sugestię

Jeśli masz jakieś sugestie odnośnie funkcjonowania serwisu lub znalazłeś błąd, wypełnij poniższy formularz.