Lody świderki cieszą się w Polsce niesłabnącą popularnością dlatego dziś przyjrzymy się jednemu z urządzeń do ich produkcji
dostępnemu na rynku wtórnym.
Śnieg niebawem stopnieje, zima minie, wkroczymy w okres wiosenny. Z dnia na dzień zacznie się robić cieplej i nadejdzie czas, aby oczyścić z kurzu naszą maszynę do lodów....
Podsumowując dwie poprzednie części naszego cyklu, dotyczącego produkcji lodów tradycyjnych, przyszedł czas na ostatnią, najważniejszą.
Będzie to połączenie zebranych wcześniej...
Gofry to najczęściej spotykane desery w lodziarniach w sezonie letnim. Cieszą się dużą popularnością, wszyscy je uwielbiamy. Szeroki asortyment dodatków pozwala zadowolić kubki...
W kolejnej części artykułu poświęconego produkcji lodów tradycyjnych, skupimy się na komponentach potrzebnych do ich wytwarzania. Nie tylko miejsce sprzedaży, receptura...
Wzmożony ruch w lodziarniach trwa w Polsce od kwietnia do września, przy czym najgorętsze dla branży miesiące przypadają na okres letni. Do rozpoczęcia tego rocznego sezonu...